Vil du med til årets julegavemesse?

Vi afholder hvert år afholder den årlige julegavemesse med masser af inspiration til årets firmajulegaver. I år løber det af stablen torsdag den 12. september 2019 fra kl. 10 - 16 i Horsens.

Juletiden nærmer sig og mange virksomheder skal i gang med årets julegaver til medarbejderne. Mange vælger at lade medarbejderne selv vælge deres gave, men det kan være bøvlet og besværligt at holde styr på. 

Hvis du sidder i den situation, så vil du elske vores nye online gaveshop. Den er nemlig skabt præcist til dig, der har ansvaret for julegaver til medarbejderne. Kig med herunder for at se, hvordan den virker. 

 

  

 

    

  

  

 

 

 

 

Vi glæder os til at se dig

til årets julegavemesse

i Horsens

 

  

 

Hent inspiration til årets julegaver til medarbejderne

På messen finder du masser af inspiration og kan møde et bredt udsnit af leverandører, som i løbet af dagen vil præsentere spændende nyheder - bl.a.:

Kähler, BROSTE, Rosendahl, Weber, Eva Solo, Georg Jensen, Kreafunk, Holm, Södahl, Skagerak, Festina, Fiskars, Bon Goût, Egoista, Stelton, Func, PR Chokolade, KitchenAid, Bitz, SACKit, Georg Jensen Damask, Normann Copenhagen, Joyful Giftcard m.fl.

Så der bliver rig mulighed for at finde de helt rigtige julegaver til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. 

Det praktiske

Tid: Torsdag den 12. september 2019 kl. 10 - 16.

Sted: Insero, Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens.

Spørgsmål: Ring til os på 75 64 88 44 eller send en mail på mail@nielsen-reklame.dk'

Tilmelding

Vi håber I vil komme og besøge os - der vil naturligvis blive serveret lidt godt til ganen. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på linket herunder:

JA TAK, JEG VIL GERNE MED ...

Subscribe to our mailing list

* indicates required