Firmajulegaver 2019

På udkig efter julegaver til medarbejderne? Få inspiration til årets firmajulegaver og brug vores online gaveshop til at administrere medarbejdernes valg af julegave.

Selvom julen ikke lige står for døren, så er vi alligevel klar med en hitliste over de julegaverideer, som vil være populære i år. Du kan se listen over populære firmajulegaver herunder og bestille vores store inspirationsbrochure med julegaveideer længere nede på siden. 

De 10 mest populære firmajulegaver i 2019:

 


  

1. Bon Goût weekendtaske 

 2. Normann Copenhagen Block Table 3. SACKit ROCKit in-ear + CHARGit powerbank

4. Skagerak Dania Beach Chair

5. Eva Solo Serveringssæt

  

6. KitchenAid Foodprocessor

 

7. HOLM BITZ Café Burger

8. BROSTE Copenhagen Wide vaser

9. Weber Stegt flæsk holder + glas

 

10. Kay Bojesen sangfugl

 

 

Bestil vores brochure med julegaverideer 2019

Udfyld blot formularen, så sender vi brochuren til dig:

Ved bestilling af julekataloget giver jeg samtykke til, at NIELSEN-reklame må kontakte mig og behandle mine persondata jf. vores privatlivspolitik.

Hvis du ikke kan vente på posten, så kan du også læse brochuren online - klik her

 

Sådan håndterer du firmajulegaverne nemt og hurtigt

Hos NIELSEN-reklame har vi igennem årene leveret tusindvis af julegaver til medarbejdere i både store og små virksomheder. 

Hos mange virksomheder ønsker man at lade medarbejderne selv vælge deres egen julegave. Det kan være vanskeligt og bøvlet at holde styr på både de forskellige muligheder og medarbejdernes valg af gave. 

Det har vi løst med vores online gaveshop, hvor du faktisk selv kan udvælge de julegaver, som medarbejderne kan vælge mellem i vores store sortiment. Alt du skal gøre er at oploade en liste med alle medarbejderne, og så klarer vores system resten. Med vores gaveshop bliver håndteringen af firmajulegaverne en leg. 

LÆS MERE OM GAVESHOPPEN
 

Et bredt udvalg af firmajulegaver

Hos NIELSEN-reklame kan du udvælge dig de gaver, som jeres medarbejdere skal have mulighed for at vælge imellem. Vi sørger for det praktiske og giver dig et unikt online værktøj til at holde styre på bestillingerne. Helt gratis.

Vi er specialister i firmajulegaver og har et bredt sortiment med lækre julegaver i god kvalitet fra de førende brands. Vi har blandt andet julegaver fra Bitz, Bon Goût, BROSTE Copenhagen, Egoista, Eva Solo, F&H, Fiskars / iittala, FUNC, Georg Jensen, Georg Jensen Damask, HOLM, Jamie Oliver, Kay Bojesen, KitchenAid, Kreafunk, Kähler , Lyngby Glas, Menu, Morsø, Nordahl Andersen, Nordahl Jewellery, Normann Copenhagen, Nuance, Prixton, Rosendahl, Rosti, Raadvad, SACKit, SEVERIN, Skagen Design, Skagerak / Trip Trap, Stelton, Södahl, Thuesen Jensen, Veho og Weber.

Besøg vores årlige julegavemesse

NIELSEN-reklame afholder en årlig julegavemesse med masser af inspiration til årets firmajulegaver. Julegavemessen afholdes i Horsens i september måned, hvor et stort udsnit af vores leverandører vil være til stede og præsentere nyheder. 

På julegavemessen kan du både se alle nyhederne og finde de helt rigtige firmajulegaver til jeres medarbejdere, og du kan få en snak med os om mulighederne for at benytte vores online gaveshop til at håndtere firmajulegaverne med. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev nederst på siden, så sørger vi for, at du får en invitation til årets julegavemesse i god tid. 

Subscribe to our mailing list

* indicates required